CAKEPOPSRECEPT

  • Här hittar du recept för att göra sk cakepops. Har du något recept du vill dela med dig av kan du maila oss på recept@tartdecor.se så kan vi kanske publicera det här.

  • GRUNDRECEPT CAKEPOPS

    GÖR SÅ HÄR:

    1. Smula sönder kakorna i en bunke

    2. Blanda i philadelphiaosten och rör ihop till en massa.

    3. Rulla bollar, ca 3 cm i diameter och lägg på ett fat.

    4. Ställ in fatet i frysen ca 15 minuter så att bollarna kallnar.

    5. Smält lite blockchoklad och doppa klubbpinnen i chokladen och tryck in i mitten av bollen.

    6. Ställ in i frysen igen nån timme så pinnen fäster ordentligt i bollen.

    7. Tag ut cakepopsen ur frysen och doppa i smält blockchoklad.

    8. Rulla därefter i strössel

  •  

    INGREDIENSER:

    1 pkt Ballerina kladdkaka

    200 gr philadelfiaost

    200 gr blockchoklad

    Klubbpinnar

    Ev. ströss

     

    Tips: Antingen använder man dem som klubbor med bollen i toppen och kan ev. 

  • GLUTENFRIA CAKEPOPS

    GÖR SÅ HÄR:

    1. Smula sönder kladdkakan i en bunke

    2. Blanda i philadelphiaosten och rör ihop till en massa.

    3. Rulla bollar, ca 3 cm i diameter och lägg på ett fat.

    4. Ställ in fatet i frysen ca 15 minuter så att bollarna kallnar.

    5. Smält lite blockchoklad och doppa klubbpinnen i chokladen och tryck in i mitten av bollen.

    6. Ställ in i frysen igen nån timme så pinnen fäster ordentligt i bollen.

    7. Tag ut cakepopsen ur frysen och doppa i smält blockchoklad.

    8. Rulla därefter i strössel

  •  

    INGREDIENSER:

    1 st Fria Kladdkaka

    200 gr philadelphia ost

    200 gr blockchoklad

    Klubbpinnar

     

    Tips: Antingen använder man dem som klubbor med bollen i toppen och kan ev. slå in dem i cellofan och en fin rosett. Eller också kan man sätta dem upp och ner i en konfektform med pinnen uppåt.