DIVERSE KURSER

I den här kategorin hittar du lite av varje kurser däribland Bröllopstårtskurs - en av våra populäraste kurser. Skulle just den kurs du önskar gå inte vara med i denna termins kursprogram - maila oss din intresseanmälan så hör vi av oss när det är dags. Mailadress: kontakt@tartdecor.se

 

För att se om någon av dessa kurser har ett aktuellt datum, backa tillbaks till "Tårtkurser" och se denna termins kursprogram.

För anmälan ring 0303 - 514 70 eller maila oss på kundservice@tartdecor.se  OBS! Det är viktigt att du ringer till rätt butik för att boka dig på kurs.

 

Varje kursdeltagare måste anmäla sig själv. Vi tar ej anmälningar via t ex någon väninna. Är du intresseanmäld till någon kurs är detta inte bindande. Det är heller ingen definitv anmälan. Inte förrän du har fått bekräftat från oss att det finns plats och vi fått dina uppgifter såsom namn, adress och telefonnr så är anmälan definitiv. Därefter skickar vi ut välkomstbrev inkl faktura.

 

 

Kurserna är bindande 3 veckor före kursdatum, vid utrikes besök är de bindande 4 veckor i förväg. Har du bokat och betalt en kurs och behöver avboka den innan den blivit bindande återbetalas naturligtvis hela kursavgiften. Avbokningar efter kursen har blivit bindande kan endast ske om vi kan få in någon reserv på din plats. 

 

Tårtdecor förbehåller sig rätten att avboka ev. kurs med för få deltagare. I detta fall återbetalas naturligtvis 100% av kursavgiften.