FC Deco Melts Orange

59,00 kr

Orange Deco Melts är perfekt för att doppa cakepops, göra praliner och även göra dripcakes. Man kan också doppa och dekorera kakor, frukt eller för att göra dekorationer. Deco Melts har en utsökt krämig chokladsmak. Den kan smältas om, om och om igen.

FunCakes Deco Melts innehåller enbart naturliga färgämnen och är också helt AZO-fria. Den innehåller inte heller genetiskt modifierat socker och innehåller ej soja. 

Tillredning: Smält i mikro eller vattenbad. För mikro: Smält i max 500W i en skål. Rör om väl var 15-20 sekund. Sluta värma när blandningen är nästan helt smält (när små bitar fortfarande är synliga). Fortsätt rör tills bladningen är slät och helt och hållet smält. Stelnar i kylskåp 10-15 min). För en tunnare blandning - tillsätt några droppar vegetabilisk olja. För en tjockare blandning tillsätt några droppar vatten (går ej att smälta om därefter). 

Utseendet på FunCakes Deco Melts kan påverkas av temperaturskillnader vid transport och förvaring men det är inget som påverkar produkten och man kan bara smälta den enligt instruktionen för fullgod funktion. 

Produkten är förpackad i en praktisk återförslutbar förpackning.

Ingredienser: Socker, hydrerat vegetabiliskt fett (palmkärna), skummjölkspulver, emulgeringsmedel E492, E322 (solros), färgämne E120, E160a. 

Allergi-information: Innehåller mjölk. Kan innehålla spår av nötter.

Artikelnummer 27-FC43020
Vikt 250 gr