Är du Tårtdecors nästa ägare?

Nu finns det en unik möjlighet att förvärva ett företag med god lönsamhet och med väl inarbetat varumärke.

Tårtdecor Sverige AB etablerades 1998 och vi är ett väletablerat varumärke inom tårtbranschen sen många år.

Vi är kända bl.a för vår medverkan i TV-programmet “Det stora tårtslaget” på Sjuan men framförallt genom vår egen verksamhet.

Vi  bedriver vår verksamhet från en centralt belägen, välexponerad butikslokal i Kungälv.

Förutom den fysiska butiken har vi också en väl inarbetad webbshop och en Franchising-butik i Södertälje. Utöver butikerna har vi en omfattande kursverksamhet och även en välbesökt tårtutställning som hålls vartannat år – Scandinavian Cake Show.

Intresset för bakning och att göra egna tårtor har ökat markant på senare år. För rätt köpare finns stora möjligheter att utveckla verksamheten vidare på många sätt.

Vi söker nu intressenter som är redo att ta över verksamheten och driva den i egen regi. Du bör vara en företagarsjäl och gärna ha ett intresse för tårtor och bakning.

Processen inleds med att intressenter efter signering av sekretessförbindelse erhåller mer information om bolaget.

Tillsammans med vår rådgivare väljs lämpliga intressenter ut för fortsatt process som innebär erhållande av mer specifik information samt visning.

Tillträde sker efter överenskommelse.

Välkommen att kontakta Agneta Olsson på nedan mailadress för mer information.  Skicka oss ett mail och berätta mer om dig själv och din bakgrund. Vi söker endast seriösa intressenter. 

 

Tårtdecor Sverige AB

Org nr. 556634-5525

Strandgatan 77

442 31  KUNGÄLV

E-post: info@tartdecor.se

Hemsidor:

www.tartdecor.se

www.scandinaviancakeshow.com