INTEGRITETSPOLICY:

Tårtdecor hanterar dina personuppgifter med stor noggrannhet och i enlighet med den nya dataskyddsförordningen, GDPR.

I samband med en lagd order samlar vi in namn, adress, telefonnummer och mailadress för att kunna bekräfta din order, meddela leveransinformation och vid behov ta kontakt med dig om någon fråga angående din order uppstår.

I det fall du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev samlar vi in din mailadress för att kunna skicka information om nya produkter, skapa erbjudanden och ge tips och idéer.

Vid en kursanmälan samlar vi in namn, adress, telefonnummer och mailadress för att kunna registrera dig på önskad kurs och även skicka faktura och välkomstbrev.

Vi har sk biträdesavtal med våra underleverantörer som kan komma att behöva hantera dina personuppgifter, t ex transportbolag, nyhetsbrevsplattform, affärssystem osv.

Vi lämnar inte ut någon information till tredje part utan ditt medgivande förutom i de fall där lagstiftning eller ev myndighet kräver detta.

Vi samlar inte in mer information än vad som är nödvändigt för att kunna tillhandahålla den tjänst du efterfrågar och vi sparar inte dina personuppgifter längre än nödvändigt eller vad bokföringslagen kräver. Vi har också rutiner för hur vi förvarar dina personuppgifter och hur dessa så småningom raderas.

Vi har installerat ett SSL-certifikat på vår hemsida för att det ska vara säkert att använda sidan, lägga ordrar och betala i kassan.

Du har rätt att begära utdrag ur våra register för att veta vilken information som finns lagrad hos oss. I det fall något skulle vara felaktigt så kommer vi att rätta detta enligt din skriftliga begäran. Du har också rätt att få dina uppgifter raderade.

Det är lätt att avanmäla ev prenumeration av vårt nyhetsbrev genom en länk längst ner i mailet.

Genom att du använder vår webbplats godkänner du också vår integritetspolicy.

Har du frågor angående dina personuppgifter eller vill ha mer detaljerad information om vår integritetspolicy kan du kontakta oss antingen via mail: kundservice@tartdecor.se eller på telefon: 0303 -514 70. Vill du skicka brev till oss kan du använda denna adress:

Tårtdecor Sverige AB

Solbräckegatan 31

442 45 KUNGÄLV