TÅRTKURSER

 • Kurser Kungälv

 • Kursprogram Södertälje

 • Vi har ett brett utbud med tårtkurser, både modelleringskurser, sugarflowerkurser, spritskurser mm mm. Du kan dels se de kurser som har aktuellt datum i respektive butik och dels se de olika kategorierna av tårtkurser. Är du intresserad av någon kurs som ännu inte har något datum - hör av dig till oss via kontaktformuläret eller ring 0303 - 514 70.

 • VILLKOR VID KURSBOKNING

  Kurserna hålls antingen i vår kurslokal på Solbräckegatan 31 i Kungälv eller i vår butik på Nygatan 12 i Södertälje, se resp. kursprogram nedan. För anmälan till kurs i Kungälv ring 0303-514 70. För anmälan till kurs i Södertälje ring 08-12 14 83 80. OBS! Det är viktigt att du ringer till rätt butik för att boka dig på kurs.

  Du kan också maila oss i kontaktformuläret. Ange vilken kurs, datum och på vilken ort du vill gå kursen. 

  Först när du fått en bekräftelse via telefon eller mail är din anmälan definitivMaila oss namn, adress och telefonnummer.

  Varje kursdeltagare måste anmäla sig själv. Vi tar ej anmälningar via t ex någon väninna. Är du intresseanmäld till någon kurs är detta inte bindande. Det är heller ingen definitv anmälan. Inte förrän du har fått bekräftat från oss att det finns plats och vi fått dina uppgifter såsom namn, adress och telefonnr så är anmälan definitiv. Därefter skickar vi ut välkomstbrev inkl faktura, oftast kommer det några veckor före kursdatum. 

  Kund som bokat sig för kurs ansvarar för att ta del av informationen som tillhandahålls för var enskild kurs. För att läsa mer om kursen - klicka på bilden för respektive kurs.  

  Kurserna är bindande 3 veckor före kursdatum, vid utrikes besök är de bindande 4 veckor i förväg. Har du bokat och betalat en kurs och behöver avboka den innan den blivit bindande återbetalas naturligtvis hela kursavgiften. Avbokningar efter kursen har blivit binande kan endast ske om vi kan få in någon reserv på din plats. 

  Tårtdecor förbehåller sig rätten att avboka ev kurs med för få deltagare eller om kursledaren blir akut sjuk. I detta fall återbetalas naturligtvis kursavgiften till 100% till anmäld deltagare som redan betalt kursavgiften. Inga övriga ersättningar utöver ev betald kursavgift utgår till kursdeltagare som denne ev skulle kunna ha ådragit sig pga en kursbokning om kursen skulle bli inställd.