Utstickarset Hus

99,00 kr

Utstickarset i fyra delar för att trycka ut väggar och tak och bygga olika typer av hus att ha som toppdekoration på tårtan. Kan användas för att göra hundkoja, spökhus, fågelhus, strandhus mm. Det fungerar också bra att göra små pepparkakshus med. Instruktioner på engelska medföljer.

För bästa resultat använd modelleringspasta eller flowerpaste. Kavla ut pastan på lite majsstärkelse, ca 2 mm tjock. Tryck ut önskade husdelar med utstickarna. Två av utstickarna används för att trycka ut framsidan och baksidan av huset. En av utstickarna används för att göra taket (och golvet om man t.ex. gör ett fågelhus) och den sista av utstickarna används för att trycka ut väggarna. Låt delarna torka innan de sätts ihop. Använd kristyr för bästa resultat. 

Man kan också placera några av husdelarna med ätbart lim direkt mot sidan av tårtan innan de torkat om man vill göra 2D-dekorationer på tårtan. Kan även användas som en mindre plakettutstickare för att trycka ut en fyrkantig skylt. Det är bara fantasin som sätter gränsen!

Artikelnummer 7-CUTHOUSE
Höjd ca 9 cm
Bredd ca 7,5 cm
ÅF-kod 6